Contact

Voor vragen kunt u terecht bij:

Thijs van de Wiel (organisator en co√∂rdinator) 
06- 21 61 55 95
info@jazztouraandemaas.nl 

Rik Cornelissen (organisator & programmeur)
06- 24 22 96 90
info@jazztouraandemaas.nl

Voor vragen over tickets en bestellingen:
tickets@jazztouraandemaas.nl

Jazz Tour Aan De Maas is een initiatief van Stichting A.I.M.

  • KVK: 61789151
  • Bankrekeningnummer: NL0RABO0305390716 
  • BTW-NR: NL854489228B01

Waarom Jazz Tour aan de Maas? 


Onze Liefde voor Jazz was ons inziens niet genoeg. De mooie maas, kapellen, kloosters, boerderijen, kerken...een fantastische omgeving..... maar het is er stil, heel vaak stil. De rust vinden wij fantastisch maar af en toe mag het ook bruisen vinden wij.

Jazz Tour aan de maas is bedacht op 1 van de jazz-avonden van Rik Cornelissen en Thijs van de Wiel. Hoe kunnen we middels Jazz de fantastische regio van Noord-Limburg, Brabant en Gelderland laten zien aan een groter publiek....Als we het doen, doen we het net even wat anders dan gebruikelijk.

De eerste editie was geslaagd met behulp van alle vrijwilligers en samenwerkingen met onze fantastische partners. Laten we nog veel edities met elkaar verwezenlijken, want wie is er nu niet gek op leuke en mooie momenten in het leven. :-)

Jazz Tour aan de Maas is een initiatief van Stichting AIM. Het lukt ons nog niet om dit concept zonder support break-even te draaien. Daarom zijn wij op zoek naar samenwerkingen, sponsors, meer vrienden van de Jazzclub van 100 en donaties. Neem contact op met Thijs van de Wiel om te helpen. Info@jazztouraandemaas.nl of 06-21615595