Jazz Tour aan de Maas - 14 september 2019

Jazz Tour aan de Maas concept:

Stel je voor: Op een nazomerse dag, fietst het publiek van de ene monumentale locatie naar de andere. Het rijdt langs de prachtige bosrijke omgeving en mooie uiterwaarden rondom de Maas in de Noord-Limburgse gemeenten Gennep, Mook & Middelaar, Bergen en Cuijk (Noord-Brabant). Plekken, die niet voor niets zijn uitgeroepen tot ‘meest ontspannende fietsgemeenten van Nederland‘. Ondertussen geniet het van jazzconcerten van hoge kwaliteit, uitgevoerd door de top van de Nederlandse Jazz scene. Tussendoor nemen de bezoekers even de tijd voor leen lokaal hapje en drankje op het terras en daarna gaan ze weer verder, door het groene landschap naar het volgende concert. Jazz Tour aan de Maas prikkelt het gehoor; we nodigen ons publiek uit om te luisteren naar een gevarieerd palet van jazzmuziek, afgewisseld met de klanken van de natuur.

Tijdens het avondprogramma is het wereldwijd geroemde Ramon Valle Trio de gast van de avond. Waar zij in de tweede set hun eigen programma zullen spelen, wordt in de eerste set de interactie tussen de musici van de dag opgezocht.

Het doel is om aankomende jaren dit concept en samenwerkingen nog verder uit te breiden! 


  Kom je ook?

  Bestel hier alvast je tickets om zeker te zijn van een plek!

  youtube-preview

  Aanmelden voor nieuwsbrief

  *
  *
  *

  Jazz Tour aan de Maas is een initiatief van Stichting AIM. Ontstaan vanuit de liefde voor Jazz! Het lukt ons nog niet om dit concept zonder support break-even te draaien. Daarom zijn wij op zoek naar samenwerkingen, sponsors, meer vrienden van de Jazzclub van 100 en donaties. Neem gerust contact op met Thijs van de Wiel. Info@jazztouraandemaas of 06-21615595